Οι Ρεκόμπα και Αμπρέου προσπαθούν να πείσουν τον Σουάρεζ να γυρίσει στη Νασιονάλ

Γλιτώνει την τιμωρία για την «ιταλοποίηση» του Σουάρες η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Αμφότεροι οι Σεμπαστιάν Αμπρέου και Αλβάρο Ρεκόμπα κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους, για να πείσουν τον Λουίς Σουάρεζ να επιστρέψει στη πατρίδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό πως ο Λούις Σουάρεζ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε μετά από δύο σεζόν.

Προτεραιότητα του 35χρονου φορ, είναι βρει έναν σύλλογο, που θα τον κρατήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει Μουντιάλ. Δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μίλαν και άλλων μεγάλων ομάδων.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της «Marca», κάνει λόγο οτι δύο καλοί φίλοι του «Lucho», προσπαθούν να τον πείσουν να επαναπατριστεί. Αμφότεροι έχουν σχέσεις με την Ελλάδα. Ο λόγος για τους Αλβάρο Ρεκόμπα και Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Σουάρεζ έχει βαφτίσει μάλιστα και ένα εκ των παιδιών του τελευταίου.

Οι σχέση που έχουν αυτοί οι τρεις άνδρες αποτελούν… μοχλό πίεσης για να πειστεί ο Σουάρεζ να παίξει στη Νασιονάλ

Στο twitter εδώ και μέρες κυκλοφορεί το hastag #SuarezANacional, το οποίο έχει πάνω από 200.000 retweets. Οι προσπάθειες εντείνονται, σύμφωνα με τον Τύπο της Ουρουγουάης, για την επιστροφή του πρώην φορ της Ατλέτικο, στην πατρίδα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X