ΑΕΚ: Παραμένει στην Πυλαία ο Μπαμπατζανίδης με ελεύθερη μεταγραφή

ΑΕΚ: Παραμένει στην Πυλαία ο Μπαμπατζανίδης με ελεύθερη μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός τερματοφύλακας ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ομάδα της Πυλαίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος είχε δοθεί δανεικός πέρυσι το καλοκαίρι στη Πυλαία φέτος έμεινε ελεύθερος για να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Πυλαίας αναφέρει:

Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Δημήτρη_Μπαμπατζανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ο ταλαντούχος Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 2002 και με ύψος 194cm, συνεχίζει στον ΑΕΣΧ Πυλαίας ως ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ, μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν, η οποία περιείχε και την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Για την συνέχιση παρουσίας, ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, δήλωσε:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τα δύο ωραία χρόνια που πέρασα στην Αθήνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το σωματείο του ΑΕΣΧ Πυλαίας, για την ευκαιρία που μου έδωσε, να παίξω, να διεκδικήσω θέση στην ομάδα, και να έχω ως αποκορύφωμα τη στιγμή κατάκτησης του Κυπέλλου, στο οποίο αναδείχθηκα και MVP. Ήταν για εμένα η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, μέχρι στιγμής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον πρόεδρο, κ. Μπαμπαράτσα, τον έφορο, κ. Αμπατζίδη, και τον προπονητή, κ. Ανανιάδη, γιατί νιώθω πως είμαστε πραγματικά μία ομάδα-οικογένεια. Εύχομαι να ζήσουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X