Μήνυση σε δημοσιογράφο από παίκτη της Μακάμπι Χάιφα – Ζητάει 80.000 ευρώ

Μήνυση σε δημοσιογράφο από παίκτη της Μακάμπι Χάιφα – Ζητάει 80.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυση σε δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμηση έκανε ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος αξιώνει από αυτόν το ποσό των 80.000 ευρώ.

Σε δικαστική διαμάχη μπαίνει παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ισραήλ Ομέρ Ατζίλι έκανε μήνυση σε βάρος δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμηση και αξιώνει από αυτόν το ποσό των 80.000 ευρώ.

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ ενοχλήθηκε από ένα τιτίβισμα του δημοσιογράφου, κατά την διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Μπερ Σεβά για το Σούπερ Καπ, με τον ίδιο να κάνει λόγο για ηθελημένη κίνηση που ήθελε να πλήξει την εικόνα του.

Στην αγωγή που κατέθεσε ο 29χρονος άσος και την οποία δημοσίευσε ο δικηγόρος του γίνεται λόγος μεταξύ άλλων, ότι ο δημοσιογράφος Χάιμ Λέβινσον θα πρέπει να δημοσιεύσει και μια έγγραφη απολογία.

Ο Ατζίλι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας του Ισραήλ, καθώς την περίοδο που πέρασε είχε απολογισμό 28 γκολ και 14 ασίστ σε 51 αγώνες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X