Ο Μουρίνιο έκανε τατουάζ και τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει

Ο Μουρίνιο οδήγησε το πούλμαν της Ρόμα, ξεχάστηκε και παραλίγο να το χτυπήσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τατουάζ που απεικονίζει τα τρία ευρωπαϊκά κύπελλα που έχει κατακτήσει ως προπονητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε με επίδεσμο κοντά στο δεξί του ώμο και όλοι αναρωτήθηκαν τι είχε πάθει. Το μυστήριο το έλυσε μέσω Instagram, ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στο τατουάζ απεικονίζονται οι τρεις ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της πλούσιας προπονητικής του καριέρας (Champions League, Europa και Conference).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στην απόφαση να το κάνω. Σκέφτηκα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα τιμά όλους τους συλλόγους με τους οποίους κατέκτησα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα, ήθελα κάτι μοναδικό, κάτι που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θα είμαι ο μοναδικό που θα το έχω. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε κάποιες προτάσεις του και εγώ άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Ορίστε λοιπόν το τατουάζ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στην ανάρτησή του, συνοδεύοντάς τη με τη φωτογραφία του σχεδίου που χτύπησε στο κορμί του!

Πριν από λίγο καιρό, ο Πορτογάλος έγινε ο μοναδικός που έχει κατακτήσει και τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο συλλόγων, αφού μετά τα δύο Champions League (Πόρτο 2004, Ίντερ 2010) και τα δύο Europa League-Κύπελλα UEFA (Πόρτο 2003, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2017), κατέκτησε και το νεοσύστατο Conference League με τη Ρόμα, τη χρονιά που μας πέρασε

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X