ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ξέρει τι έλειπε πέρυσι

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ξέρει τι έλειπε πέρυσι
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε με τις πρώτες δηλώσεις του πως χτυπά στην καρδιά του προβλήματος που είχε πέρυσι η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, οι τοποθετήσεις των προπονητών μετά από τα παιχνίδια είναι αρκετά προσεκτικές, στα όρια του τετριμμένου. Λογικό ως ένα σημείο, καθώς έρχονται από την ένταση του ματς, έχουν πολλά στο μυαλό τους και δεν θέλουν να ανοίξουν περισσότερες ιστορίες. Ωστόσο, οι πρώτες δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα έπειτα από παιχνίδι της ΑΕΚ, φανέρωσαν πως ο Αργεντινός έχει κατανοήσει που βρίσκεται και πολλά από εκείνα που πρέπει να κάνει, ώστε να εμφανιστεί μια ομάδα που θα παραπέμπει σε… κανονική ΑΕΚ!

Ο Αλμέιδα έδειξε, αφ’ ενός με τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ και αφ’ ετέρου, με τις δηλώσεις του, πως βρίσκεται κοντά στη ρίζα ενός εκ των μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετώπισε η Ένωση πέρυσι, αλλά και συνολικά την τελευταία τετραετία. Μια ομάδα χωρίς νεύρο, εντελώς σοφτ και χωρίς παλμό στις αντιδράσεις της, που έδειχνε παραδομένη στην αποτυχία και δεν έβγαζε αντίδραση, ακόμα και εάν βρισκόταν μπροστά σε ιστορικά κάζα.

Την κάνει ομάδα

«Βλέπω καταπληκτική διάθεση σε όλους τους παίκτες, από τον καθένα ξεχωριστά. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ, που για εμένα είναι σημαντικό. Θέλω 24 ώρες πριν από ένα παιχνίδι να μπορώ να αποφασίσω ποιοι θα ξεκινήσουν πρώτοι και να είναι όλοι χρήσιμοι με υγιή ανταγωνισμό», είπε ο Αλμέιδα. Δηλαδή, πρώτα θέλει να φτιάξει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Να δημιουργήσει δεσμούς, να έχει θετική αύρα, να πιστεύει ο κάθε ένας από τους παίκτες του, πως έχει ρόλο και θέση στην ομάδα.

Για να συμβούν αυτά και να πειστούν οι παίκτες για τις προθέσεις του, ο Αλμέιδα έδειξε διάθεση να «σπάσει αυγά» και να έρθει σε ρήξεις με το παρελθόν. Αν και κατά κόρον η ΑΕΚ έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη βάση του 4-2-3-1, στο πρώτο τεστ ούτε που το…άγγιξε ο Αργεντινός. «Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα, είμαι ανοιχτός για να προσαρμόσω το σύστημα στους παίκτες», είπε ο ίδιος, δείχνοντας πως κλείνει ένα θέμα που έμοιαζε σχεδόν ταμπού για την ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X