«Η ΑΕΚ μάχεται με την Αντάλιασπορ για τον Ράιτ!»

«Η ΑΕΚ μάχεται με την Αντάλιασπορ για τον Ράιτ!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν παρατά την υπόθεση του Χάτζι Ράιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παραμένει στη μάχη για την απόκτηση του Χάτζι Ράιτ!

Ο 24χρονος Αμερικανός επιθετικός που την περσινή σεζόν σημείωσε 15 γκολ σε 34 παιχνίδια με την Αντάλιασπορ ως δανεικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Χάτζι Ράιτ έχει επιστρέψει στη Σοντερίσκε, όπου ανήκει, με τη δανέζικη ομάδα να αναμένεται σύντομα να φτάσει σε συμφωνία με κάποιων από τους αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους, όπως αναφέρει η δανέζικη JydskeVestkysten. «Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και δεν νομίζω ότι θα πάρει βδομάδες από το να κλείσει το θέμα», ανέφερε στο συγκεκριμένο Μέσο ο αθλητικός διευθυντής της Σοντερίσκε, Έσμπεν Χάνσεν.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι ο Ράιτ φέρεται σύμφωνα με τα τουρκικά media να είναι μία ανάσα από την ομάδα που βρισκόταν πέρυσι, την Αντάλιασπορ, η ΑΕΚ παλεύει δυνατά για την υπογραφή του υψηλόσωμου Αμερικανού επιθετικού. Επίσης αναφέρεται πως και η Χαλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σοντερίσκε ευελπιστεί πως θα βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ από την πώληση του Ράιτ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X