«Σε πολύπλοκη κατάσταση η Μακάμπι με το θέμα Πλάνιτς, αγοράζει στόπερ»

Μακάμπι Χάιφα: Διαθέσιμος με Ολυμπιακό ο Πλάνιτς
Photo Credits: INTIME

Ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ στη θέση του στόπερ, Μπόγκνταν Πλάνιτς, γράφουν σήμερα (14/7) οι Ισραηλινοί.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η Μακάμπι Χάιφα δεν θα τον πουλήσει ούτε στην Ένωση ούτε σε κάποιο άλλο κλαμπ. Παράλληλα,βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του.

Από την άλλη πλευρά, τονίζουν ότι αν η ΑΕΚ ή κάποιος άλλος σύλλογος πληρώσει τη ρήτρα  αποδέσμευσης που έχει μπει για τον παίκτη (1,8 εκατ. ευρώ), τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους πρωταθλητές του Ισραήλ. Ειδικά σε περίπτωση που στον 30χρονο ποδοσφαριστή, προταθεί συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές, από αυτό που λαμβάνει τώρα στο εβραϊκό κλαμπ.

«Ο Πλάνιτς θα παίξει με τον Ολυμπιακό και είναι ακόμα με συμβόλαιο» ξεκαθάρισαν στον σύλλογο, ενώ προσθέτουν πως: «Είναι επιθυμία μας να δούμε τον Μπογκντάν να συνεχίζει εδώ πέρα ​​από την ερχόμενη σεζόν, το ξέρει και εξέφρασε και αυτός ότι θέλει να πορευτούμε μαζί. Για πράγματα όπως προτάσεις για τον παίχτη, θα τα αντιμετωπίσουμε όταν συμβούν».

Επιπλέον, ένα άλλο ρεπορτάζ γράφει πως η Μακάμπι Χάιφα κινείται τις τελευταίες ώρες για στόπερ. Εχει επικεντρώσει το βλέμμα της στον 26χρονο Σέρβο στόπερ, Νέναντ Τσβέτκοβιτς που παίζει Ασνοντόντ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X