Μοιάζει να μην θέλουν το πάθημα να γίνει μάθημα!

Μοιάζει να μην θέλουν το πάθημα να γίνει μάθημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στο αδικαιολόγητο της μη απόκτησης στόπερ, υπογραμμίζει ότι ο Αλμέιδα δεν θα φταίει για τίποτα και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιγά, σιγά η όλη κατάσταση με την ΑΕΚ και τον μεταγραφικού της σχεδιασμό τείνει να γίνει ανέκδοτο και μάλιστα κακόγουστο! Επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι υπάρχει και χειρότερα με αποκορύφωμα το φετινό όπου σε λίγες ώρες η ομάδα θα πετάξει για να δουλέψει στην Ολλανδία δίχως βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Όσο πίσω και να πάω και να ψάξω δεν θεωρώ ότι θα βρω να έχει προηγούμενο αυτό το πράγμα.

Σε μια θέση που η ΑΕΚ υποφέρει εδώ και δύο χρόνια και καταγραφεί ρεκόρ ντροπής στην Ιστορία της (και μόνο για αυτά θα έπρεπε να είχαν αλλάξει και τα… πλακάκια, δεν έγινε) δεν έχει ακόμη ενισχυθεί! Με εκατοντάδες διαθέσιμα στόπερ στην αγορά και ικανά… Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για κανέναν που ασχολείται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τις μεταγραφές πλην του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι εκτεθειμένοι στον κόσμο τη στιγμή που δημιουργούν ήδη πρόβλημα στον προπονητή…

Δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύει η αποστολή της προετοιμασίας της ΑΕΚ για Ολλανδία και να μην έχει στόπερ τη στιγμή που δεν ξέρουμε αν υπολογίζει και κατά πόσο αυτά που ήδη υπάρχουν… Σε μια θέση που η Ένωση γνωρίζει ότι πρέπει να καλύψει κενά τουλάχιστον 6 με 8 μήνες. Δεν είναι θέμα αναζήτησης και αν υπάρχουν κεντρικοί αμυντικοί για να βρεις τόσο καιρό, αλλά ικανοτήτων και δουλειάς, κάτι που αποδεικνύει ότι έχουν επιλεχθεί και διατηρηθεί πρόσωπα που δεν κάνουν… Δυστυχώς!

Ούτε σκοπό να το είχαν: να κοιτάνε δηλαδή πως θα κάνουν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη… Μοιάζει να μην θέλουν το πάθημα να τους γίνει μάθημα! Τι να πει κανείς; Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά… Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει ειδικά τα τελευταία 2 με 3 χρόνια. Δεν υπάρχει δικαιολογία εννοείται ούτε για τον Κουχάρσκι αφού ήταν στη θέση αυτή σε άλλη ομάδα, θα έπρεπε να είχε ήδη λύσεις για την άμυνα και από τα τελη Μαΐου που αποκτήθηκε να έχει βρει παίκτες, έστω έναν, για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Μοιάζει να μην θέλουν το πάθημα να γίνει μάθημα!

Ο Αλμέιδα δεν θα έχει καμία ευθύνη!

Ξεκινάμε λοιπόν δουλειά στην προετοιμασία στην Ολλανδία με νέο προπονητή παρακαλώ και δίχως υλικό για τα βασικά προβλήματα της ομάδας. Απίθανο και όμως γεγονός! Εννοείται πως με αυτόν τον τρόπο δεν στηρίζεται ο Ματίας Αλμέιδα και ο οποιοσδήποτε είχε επιλεχθεί για τη θέση του προπονητή. Να πεις ότι έχεις έναν τεχνικό χρόνια όπως οι αντίπαλοί σου να ποντάρεις και σε αυτόν και ας καθυστέρησαν οι μεταγραφές. Εδώ όμως έχεις νέο προπονητή και πρέπει να του βάλεις πλάτη, όχι… εμπόδια!

Ο Ματίας Αλμέιδα ΔΕΝ θα έχει καμία ευθύνη και πλέον αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο. Το πέτυχε το ίδιο το club με τα στελέχη του, με όλα όσα έμειναν και υπήρχαν χρόνια τώρα και με εκείνα που προστέθηκαν σε αυτά. Το… αγγούρι το χει τώρα ο Αργεντινός τεχνικός και οι συνεργάτες του. Ας ελπίσουμε με έναν μαγικό τρόπο ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί παρά τις… δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει και δεν θα έπρεπε σε καμία των περιπτώσεων.

Θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που είχαμε αλλά δεν το έχουμε τη στιγμή που πρέπει. Δεν μπορώ να το σκέφτομαι καν. Εκνευρίζομαι, με πιάνουν τα διαόλια μου, βασανίζομαι δίχως να πρέπει διότι το κακό και πάλι φαινόταν! Ξεκινάει δουλειά η ομάδα και είχε ένα μεγάλο δεδομένο: προβληματική άμυνα και γενικά ανασταλτική λειτουργία. Αντί να έχει λοιπόν έτοιμο το κεντρικό της αμυντικό δίδυμο για μοντάρισμα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και πάντρεμα με τα νέα χαφ (μόλις δύο απαιτούνται άλλοι τόσοι), θα φτάσει στην Ολλανδία και δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ…

Τέλος πάντων άκρη δεν θα βγει, όλοι έχουν τη δική τους αλήθεια και άποψη, ας ευχηθούμε να μην το πληρώσει πολύ ακριβά το γεγονός σε αγωνιστικό επίπεδο. Το κακό στα στόπερ έγινε, είπαμε δικαιολογία δεν υπάρχει, αλλά να μην πάμε στο άλλο άκρο και πάρουμε άμεσα για να πάρουμε και φυσικά να φτάσει ένας στην Ολλανδία τουλάχιστον και να προλάβει να παίξει σε ένα με δύο φιλικά ματς προκείμενου να μπορεί να εντάξει και τον παρτενέρ του πιο ομαλά και σύντομα από το αναμενόμενο…

Μοιάζει να μην θέλουν το πάθημα να γίνει μάθημα!

Υγ: Θα ακούσουμε πολλά, θα διαβάσουμε περισσότερα, η αλήθεια ωστόσο θα είναι μια. Για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο λόγος… Μένει πίσω, δεν πάει Ολλανδία και αν δεν τίθεται θέμα κατάστασης του τραυματισμού που τον… γονάτισε τόσο καιρό και έχει να κάνει ο αποκλεισμός του με το θέμα του συμβολαίου του, μπορεί να το αναδείξει ο ίδιος δημόσια μέσα από όπου θέλει, ειδικότερα από τα social media. Λόγο έχει και μάλιστα άξιο οπότε να περιμένουμε να δούμε για να κρίνουμε. Ωστόσο έως σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι η ΑΕΚ του έχει συμπεριφερθεί σωστά τη στιγμή που του έκανε πρόταση ανανέωσης ενώ ήταν τραυματίας, αν δεν τον ικανοποιεί το ακούω αλλά δεν αλλάζει το σωστό της συμπεριφοράς του club έως σήμερα. Το θέμα με τον Έλληνα άσο είναι για μένα πρωτίστως να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Υγ2: Κρίνουμε, τα χώνουμε, αναδεικνύουμε αλλά προφανώς και καταλαβαίνουμε. Δεν μπορεί να λέμε εμείς για τις ανάγκες και δη για το πρόβλημα στα στόπερ και όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό να ήθελαν να πάει η ομάδα στην Ολλανδια δίχως κεντρικό αμυντικό! Προφανώς και αυτοί θα είναι περισσότερο ακόμη σκασμένοι. Αλλά πλέον δεν αρκεί, υπάρχει πρόβλημα που απαιτεί λύση και δεν προκύπτει σοβαρή δικαιολογία… Δεν λέει κανείς ότι το κάνουν επίτηδες αλλά δεν έχει πλέον καμία σημασία.

Υγ3: Σωστά και ευτυχώς λέει όχι ο Ματίας Αλμειδα αν δεν είναι 100% για τις περιπτώσεις που του παρουσιάζουν και αφορούν το ρόστερ. Αυτό είναι το μόνο καλό μαντάτο σε αυτό το κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού… Είδαμε άλλωστε με τις περιπτώσεις Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς ότι δεν έχει προσωπικά κολλήματα αν του κάνει ο παίκτης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X