Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Ιδανικό να στεγαστεί όλη η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια»

ΑΕΚ: Παπασταμάτης και Αλεξίου μαζί στις εκλογές της Ερασιτεχνικής
Photo Credits: INTIME

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα θητεία της διοίκησης της Ερασιτεχνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν με τη νυν διοίκηση να ανανεώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου της για μια ακόμη τριετία.

Ο Αλέξης Αλεξίου ξεκινάει την 4η θητεία του στην προεδρία του σωματείου έχοντας στο πλευρό του τον Σταμάτη Παπασταμάτη. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας χάντμπολ που επανεξελέγη και πρώτος σε σταυρούς μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα θητεία σχολιάζοντας πως δεν αλλάζει κάτι καθώς η νυν διοίκηση συνεχίζει την δουλειά από κει που είχε σταματήσει. Τόνισε πως υπάρχει ένα έργο σε εξέλιξη που θέλουν να ολοκληρώσουν ενώ αναφέρθηκε και στην σημασία να στεγαστεί όλη η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εμείς συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε. Η επόμενη ημέρα αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης. Έχουμε ένα έργο σε εξέλιξη που θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι, τους παρουσίασα κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναλυτικά. Έχουμε όρεξη, μεράκι για το καλύτερο και ξέρουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά μας. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ΑΕΚτζηδες που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο το γεγονός πως βρίσκεται στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής που θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» : «Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που η δική μας διοίκηση θα μπει στην Αγιά Σοφιά και ιδιαίτερα για τον Αλέξη «σ.σ Αλεξίου» γιατί έχει κάνει πάρα πολλούς αγώνες σαν πρόεδρος για αυτό το θέμα και του αξίζει να μπει σε αυτό το γήπεδο».

«Μια ΑΕΚοφωλιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση αποκαλύφτηκε και η πρόθεση του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ ο χώρος που βρίσκεται το 2ο ΕΠΑΛ για να δημιουργεί αθλητικό κέντρο για την Ερασιτεχνική, όπου θα στεγαστούν χάντμπολ και βόλεϊ. Ο κ. Παπασταμάτης στάθηκε κυρίως στην σημασία να στεγαστεί σε λίγα χρόνια όλη η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο πρώτος στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε την συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο για να στεγαστούν τα τμήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα ήταν ιδανικό να συγκεντρωθούν όλα τα τμήματα στην πόλη μας και να δημιουργηθεί μια πραγματική ΑΕΚοφωλιά που θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην ΑΕΚ». Τέλος σχολίασε και την εκλογή των δύο γιών του, Ανδρέα και Νίκου που συνεχίζουν τα χνάρια του προσφέροντας στο σωματείο: «Οι γιοι μου ακολουθούν τα χνάρια μου, αγαπούν την ΑΕΚ όπως την αγαπάω εγώ. Ο καθένας από την ειδικότητα του θα βοηθήσει και θεωρώ ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για το καλό του σωματείου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X