Ομάδα «έκπληξη» θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Σουάρες

Σουάρες: Συμπλήρωσε 25 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να σκοράρει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Μόντσα κυνηγάει το όνειρο της απόκτησης του Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μόντσα θα λάβει μέρος στη φετινή Serie A. Το ιταλικό κλαμπ θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Για αυτό ψάχνει έναν παίκτη πρώτης γραμμής για την επιθετική της κρούση.

Μάουρο Ικάρντι, Πάουλο Ντιμπάλα και Έντινσον Καβάνι είναι τα ονόματα που ακούστηκαν στην αρχή. Τις τελευταίες ώρες όμως ένα ακόμα δυνατό όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, αυτό του Λουίς Σουάρες.

Φρόντισε μάλιστα να δημιουργήσει σούσουρο γύρω από τον πρώην φορ των Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε: «Το συμβόλαιο με τον Σουάρες; Έχω κοντή μνήμη, ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Μόντσα του Μπερλουσκόνι. Θα έρθουν ένας ή δύο επιθετικοί, θέλω να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και δεν προσθέτω κάτι άλλο».

Στην ερώτηση για το ποιοι είναι η στόχη της Μόντσα στη παρθενική της σεζόν στη πρώτη τη τάξει κατηγορία, ο Γκαλιάνη απάντησε: “Ο Μπερλουσκόνι δεν μου ζήτησε Ευρώπη, πάμε ήρεμα, έχω δώσει έναν στόχο, αυτό της 10ης θέσης που θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα”.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X