ΑΕΚ: «Η Κάντιθ θέλει να ανανεώσει με Φάλι»

Κορωνοϊός: Αρνήθηκε να κάνει τεστ για τον ιό παίκτης της Κάντιθ
Photo Credits: INTIME

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Κάντιθ αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Φάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισπανική ιστοσελίδα «ElDesmarque», τονίζει πως η Κάντιθ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Φάλι. Βασικός στόχος του ισπανικού κλαμπ είναι να ανανεώσει με τον 28χρονο στόπερ.

Το ρεπορτάζ συγκεκριμένα γράφει: «Η πρόταση που έχει στείλει η ΑΕΚ για τον Φάλι ειναι για ένα ποσό που δεν λαμβάνεται υπόψη για να μελετηθεί η αποχώρηση του». Ενώ συμπληρώνει «Στη Κάντιθ όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση, αλλά από ποσά που δεν έχουν πλησιάσει, ούτε καν εξ αποστάσεως, από τον ελληνικό σύλλογο».

Στη συνέχεια, τονίζεται πως «ο Φάλι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στην Κάντιθ, η οποία έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην ανανέωσή του, προκειμένου ο ο κεντρικός αμυντικός να μην μπει στον πειρασμό να παρακολουθήσει άλλες προσφορές».

Επιπλέον, στο ίδιο άρθρο υπάρχει και η τοποθέτηση της εταιρείας που εκπροσωπεί τον παίκτη. Η οποία ισχυρίζεται πως «ο Φάλι είναι χαρούμενος στην Κάντιθ».

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X