Πάνος Μιχαλόπουλος: Πώς είναι σήμερα στα 75 του ο γνωστός ηθοποιός

Πάνος Μιχαλόπουλος: Πώς είναι σήμερα στα 75 του ο γνωστός ηθοποιός

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι, εντοπίστηκε ο εξαφανισμένος και ακριβοθώρητος σταρ της δεκαετίας του ’80 Πάνος Μιχαλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κοντά στα αγαπημένα του συγγενικά πρόσωπα, ο σπουδαίος ηθοποιός αποφάσισε τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας να βρεθεί στον τόπο όπου μεγάλωσε.

Υπήρξε ο μεγάλος γόης της δεκαετίας του ’80 και ένας από τους πιο ακριβοθώρητους ηθοποιούς για πάνω από τρεις δεκαετίες. Επαιξε δίπλα σε κορυφαία ονόματα όλων των ειδών τα θεατρικά και κινηματογραφικά είδη.

Ωστόσο, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο 75άρης πλέον «έφηβος» που τα κοριτσόπουλα παραληρούσαν στο πέρασμά του, εδώ και μία δεκαετία «έχει κατεβάσει ρολά». Πολύ σπάνιες οι εμφανίσεις του και πάντα μακριά από φωτογραφικούς φακούς, και ακόμα πιο σπάνιες οι φορές που ο ίδιος δέχτηκε να μιλήσει δημοσίως. Αυτή τη φορά εντοπίστηκε να βρίσκεται μαζί με την πολυαγαπημένη του αδελφή στο χωριό όπου μεγάλωσαν, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X