ΑΕΚ: Τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Κώστας Ποτού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

ΑΕΚ: Τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Κώστας Ποτού (ΦΩΤΟ-BINTEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τίμησε τον Κώστα Ποτού για την πολυετή προσφορά του στην Ερασιτεχνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη στιγμή για τον επί χρόνια έφορο και ακούραστο «εργάτη» του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ, Κώστας Ποτού ο οποίος τιμήθηκε και ανακηρύχτηκε σήμερα επίτιμο μέλος της αγαπημένης του ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου πρότεινε για την ανάδειξη επίτιμου μέλους τον Κώστα Ποτού ο οποίος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Γενικού Αρχηγού, Ηλία Χατσίκα.

Ο ίδιος σχολίασε συγκινημένος για την εξέλιξη αυτή: Είναι ότι πιο σημαντικό αυτό που ζω σήμερα. Δεν χωράει γκρίνια στην ΑΕΚ, να είμαστε ενωμένοι. Στην ξιφασκία ξεκινήσαμε το 1996, συνεχίζουμε, έχουμε δέκα συνεχόμενα πρωταθλήματα στις γυναίκες, πάμε για το ενδέκατο

Αναφερόμενος στον δεύτερο που τιμάται ο κ. Αλεξίου σχολίασε: «Ο δεύτερος είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Μάρκου, δεν είναι μαζί μας γιατί κάνει φυσιοθεραπεια. Έχει προσφέρει πάρα πολλά, τα τελευταία χρόνια είναι μαζί μας στην Ερασιτεχνική και του αξίζει αυτή η τιμή».

ΑΕΚ: Τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Κώστας Ποτού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

ΑΕΚ: Τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Κώστας Ποτού (ΦΩΤΟ-BINTEO) ΑΕΚ: Τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του ο Κώστας Ποτού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X