Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κένι Γουίλιαμς!

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κένι Γουίλιαμς!
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένι Γουίλιαμς

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον ο Κένι Γουίλιαμς!

Ο 26χρονος άσος με ύψος 1.93μ. -όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr- συμφώνησε σε όλα με την Ένωση και αποτελεί την πρώτη προσθήκη ξένου παίκτη για την επόμενη σεζόν.

Ο Ηλίας Καντζούρης τον ήθελε μαζί του στην ομάδα, καθώς ξέρει τι δυνατότητες έχει και πώς μπορεί να τον βοηθήσει, κυρίως με το περιφερειακό του σουτ. Ο 25χρονος γκαρντ έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ρόδο και ήταν από τους βασικούς άξονες της επιθετικής λειτουργίας της πρώην ομάδας του κόουτς Καντζούρη.

Ένας κλασικός σουτέρ που βγαίνει από τα σκριν και «πυροβολεί» και ένα στυλ παίκτη που κάθε ομάδα πρέπει να έχει, για να βοηθάει στις αποστάσεις της επίθεσης. Σε 26 αγώνες με τα χρώματα του Κολοσσού, μέτρησε 12.8 πόντους με 36.7% στο τρίποντο, 3.6 ριμπάουντ, 2.4 ασιστ και 1.3 κλεψίματα αγωνιζόμενος για περίπου 32 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η AEK BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Κένι Ουίλιαμς (Kenny Williams).

Ο Αμερικανός γκαρντ (25 χρ., 1μ.93) υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1996 στις ΗΠΑ. Ασχολήθηκε από νωρίς με το μπάσκετ και φοίτησε από το 2015 μέχρι το 2019 στο κολέγιο North Carolina. Αγωνίστηκε κατόπιν, στην επόμενη διετία στη θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, η οποία αγωνίζεται στην G -League, πριν μεταβεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο Ισραήλ, όπου και φόρεσε τη φανέλα της Μπνέι Χερζλίγια.

Η Ελλάδα ήταν η δεύτερη χώρα, εκτός της πατρίδας του, όπου κλήθηκε να δείξει το ταλέντο του, για χάρη του Κολοσσού Ρόδου. Υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της «Βασίλισσας», ο σούτινγκ γκαρντ από τη Βιρτζίνια σημείωσε 12,7 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X