Γουίλσιρ: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζακ Γουίλσιρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζακ Γουίλσιρ μένοντας ελεύθερος και από την Άαρχους αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 30 ετών! «Είχα πολλά να δώσω ακόμα, για λόγους που δεν μπορούσα να ελέγξω ξέφυγε η καριέρα μου…».

Ο άλλοτε Άγγλος διεθνής χαφ και πρώην αρχηγός της Άρσεναλ, κατάλαβε ότι η μοίρα του έστειλε όλα τα σημάδια που τον οδήγησαν στην απόφαση να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

Μαζί με τους πολλούς και σοβαρότατους τραυματισμούς που είχε κληθεί ν’ αντιμετωπίσει, αδυνατούσε να βρει τα δυνατά και σταθερά πατήματά του από το 2016 και μετά, όταν αποχώρησε από την Άρσεναλ.

Ούτε στην Μπόρνμουθ «έπιασε», ούτε στην Γουέστ Χαμ, ενώ μάλιστα μέσα στο 2021 και λίγο μετά το δεύτερο πέρασμά του από τους «cherries», είχε παραδεχθεί πως: «Σηκωνόμουν το πρωί και αναρωτιόμουν αν είχε νόημα να συνεχίσω να γυμνάζομαι και να προπονούμαι…».

Η ευκαιρία που του έδωσε η Άαρχους τους τελευταίους πέντε μήνες ήταν ακόμα μια τρύπα στο νερό κι έτσι την 8η του Ιούλη του 2022 ο Γουίλσιρ αποφάσισε να πει το «τέλος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Wilshere (@jackwilshere)

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X