Ερυθρός Αστέρας: Ανακοινώθηκε ο Νέντοβιτς

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοινώθηκε ο Νέντοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το... μπαμ με τον Νεμάνια Νέντοβιτς που έφυγε από τον Παναθηναϊκό για την ομάδα του Βελιγραδίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα», ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της σερβικής ιστοσελίδας Mozzart Sport, αναφορικά με τον Σέρβο γκαρντ του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την Mozzart, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα με αυτόν τον τρόπο θα απαντούσε στις απώλειες των Όστιν Χόλινς και Ντέγιαν Νταβίντοβατς

Και λίγες ώρες μετά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση των Σέρβων για τον έμπειρο γκαρντ που τη σεζόν που πέρασε, φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος περιφερειακός θα παραμείνει στην Σερβία μέχρι το 2025, αφού υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Φέτος στη EuroLeague μέτρησε 14.3 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Για να έμενε ελεύθερος ο Νέντοβιτς και να μετακόμιζε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό, θα έπρεπε οι… πράσινοι να αποζημιωθούν με το ποσό των 300.000 ευρώ. Οι Σέρβοι βάζουν ένα… όπλο στη φαρέτρα τους ενόψει της νέα σεζόν στη Euroleague, έναν σκόρερ που αν βρεθεί στη μέρα του, μπορεί να σκοτώσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

O Nέντο επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα μετά το 2012. Από τους Σέρβους ξεκίνησε το 2008 και το 2012 μετακόμισε στη Λιέτουβος Ρίτας για να κάνει το άλμα για τους Γουόριορς το 2013.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X