Ο Λουίς Σουάρες απέρριψε την Ρίβερ και παραμένει ελεύθερος

Γλιτώνει την τιμωρία για την «ιταλοποίηση» του Σουάρες η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Σε δημόσια δήλωση ο Λουίς Σουάρες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάει στη Ρίβερ Πλέιτ και κυκλοφορεί ελεύθερος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, το όνομα του Λουίς Σουάρες φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Ο Ουρουγουανός φορ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη Νότια Αμερική μετά απο 16 χρόνια, «ναυάγησε» οριστικά. Σε δηλώσεις του στην «El Pais» ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στους Μιλιονάριος, παρότι βρισκόταν κοντά. Ο αποκλεισμός της ομάδας από το Κόπα Λιμπερταδόρες άλλαξε τα πλάνα του.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να παίξω στη Ρίβερ Πλέιτ και να παλέψω για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Από μικρός είχα όνειρο να κερδίσω έναν τίτλο στη Νότια Αμερική. Αφού η Ρίβερ, όμως, αποκλείστηκε, η πιθανότητα αυτή χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουάρες. Αυτές τις μέρες ο Ουρουγουανός  βρίσκεται στη Βαρκελώνη όπου εξακολουθεί να έχει σπίτι. Εκεί, κάνει προπονήσεις και αναλύειεε τις προτάσεις που φέρεται να έχει από πολλές χώρες.

Επιθυμία του Ουρουγουανού φορ είναι να πάει σε μια ομάδα όπου θα προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει Μουντιάλ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του με τους Γκαούτσος. Επιπλέον ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο εξετάζει την επόμενη του ομάδα με βάση την οικογένεια του. Καθώς, όπου και να πάει να παίξει, θα τον ακολουθήσει η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά. Για αυτό το λόγο επιθυμία του Σουάρες είναι η παραμονή του στην Ισπανία, χωρίς να απορρίπτει και τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι ομάδες που τον συνδέουν μέχρι στιγμής είναι δύο. Η μία είναι η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ και η άλλη οι Λος Άντζελες Γκάλαξι. Το ενδεχόμενο μετακίνησης του στο MLS είναι υπαρκτό αλλά μετά το Μουντιάλ. Προς το παρόν, βασικό του μέλημα είναι η παραμονή στην Ευρώπη για έναν χρόνο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X