Επανέρχεται για Μπακασέτα η Φιορεντίνα - Στα 12 εκατ. ευρώ η ρήτρα της Τράμπζονσπορ

Επανέρχεται για Μπακασέτα η Φιορεντίνα - Στα 12 εκατ. ευρώ η ρήτρα της Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Η Φιορεντίνα δεν παρατάει την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στο κόλπο της διεκδίκησης του Τάσου Μπακασέτα η Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το προηγούμενο διήμερο υπήρξε μεταγραφικά σύσκεψη στους «βιόλα» με τον τεχνικό τους, Βιτσέντζο Ιταλιάνο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, να θέτει το θέμα του Έλληνα διεθνή. Αναφέρθηκε πως ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο Μπακασέτας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο 4-3-3 που θέλει να παίξει και έτσι ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να κάνει νέα κίνηση για την απόκτησή του από την Τράμπζονσπορ.

Τι σημαίνει το τελευταίο; Ότι πιθανότατα η Φιορεντίνα θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον Έλληνα διεθνή που να θυμίσουμε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «μπορντομαβιλέρ», όπου υπάρχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο κατά καιρούς έχει γραφτεί στα τουρκικά ΜΜΕ πως οποιοσδήποτε μνηστήρας προσφέρει για τον «Μπάκα» το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, τότε είναι βέβαιο πως η Τράμπζονσπορ θα δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όσο για τα «θέλω» του παίκτη, είναι δεδομένο πως ο Μπακασέτας θέλει να δοκιμάσει τη Serie A.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X