Η Τσέλσι θέλει άλλους δύο παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Τσέλσι θέλει άλλους δύο παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είναι ο μοναδικός «Πολίτης» που είναι στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εξτρέμ που θέλει ο Τόμας Τούχελ στη Τσέλσι, είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο νέος πρόεδρος των «μπλε» θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή. Μάλιστα, έχει θέσει ως στόχο να κλείσει τη μεταγραφή του διεθνή Άγγλου μέσα στη βδομάδα.

Η «Daily Mail» όμως έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Νησί. Με βάση τα όσα αναφέρει το αγγλικό ΜΜΕ, οι Λονδρέζοι, εξετάζουν και άλλους παίκτης από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι βρίσκονται οι Ολεκσάντρ Ζιντσέντο και Νέιθαν Άκε.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν χώρο στα πλάνα του Γκουαρδιόλα. Η ομάδα του Λονδίνου θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη κατάσταση. Οι «Πολίτες» απόκτησαν τον Κουκουρέγια, άρα ο Ουκρανός μπακ περισσεύει.

Ο Άκε από τη μεριά του κατέχει τη τέταρτη θέση, στην ιεραρχία τον στόπερ. Έτσι ο νεαρός Ολλανδός προτιμάει να πάει σε μια ομάδα που θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Να θυμίσουμε πως ο Άκε είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Τσέλσι, ενώ με την αντρική ομάδα μετράει 17 συμμετοχές.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Ζιντσένκο μέτρησε 28 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Αγγλίας, μοιράζοντας πέντε ασίστ. Ο Άκε έπαιξε σε 27 παιχνίδια, σκοράροντας τρεις φορές.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X