Συνεχίζει τη καριέρα του στην Ιταλία ο Λυκογιάννης

Εθνική Ελλάδας: Λυκογιάννης αντί του Γιαννούλη
Photo Credits: INTIME

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Μπολόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Την επόμενη ομάδα στη καριέρα του φαίνεται πως βρήκε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο 29χρονος Έλληνας αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Κάλιαρι στο τέλος του Ιουνίου.
Ο πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ, αρνήθηκε τη πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα της Σαρδηνίας. Πάντως, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς συμφώνησε με ομάδα της γειτονικής χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Λυκογιάννης συμφώνησε με την Μπολόνια. Η διοίκηση των «ροσομπλού» του πρότεινε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εκείνος απάντησε θετικά

Ο  διεθνής αριστερός μπακ-χαφ έκανε το μεγάλο βήμα στη καριέρα του τον Ιανουάριο του 2018. Τότε, έφυγε από την Αυστρία και την Στουρμ Γκρατς, για να πάει στην Serie A και τη Κάλιαρι.

Συνολικά με την Κάλιαρι κατέγραψε 109 συμμετοχές, σημειώνοντας πέντε γκολ και επτά ασίστ, ενώ είναι και έξι φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X