Το καλύτερο κινηματογραφικό «μπαμ» θα το κάνει ο Τζόνι Ντεπ

Το καλύτερο κινηματογραφικό «μπαμ» θα το κάνει ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ αναμένεται να επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» στον θρυλικό ρόλο του Τζακ Σπάροου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Τζόνι Ντεπ, φέρεται να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018 και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη σε συζητήσεις.

Έχετε σκεφτεί άλλον ηθοποιό καλύτερο από τον Τζόνι Ντεπ, ώστε να υποδεθεί τον Τζακ Σπάροου;

Η ερώτηση -και βέβαια- είναι ρητορική. Η Daily Mail κάνει λόγο για επιστροφή του γνωστού ηθοποιού στους «Πειρατές της Καραϊβικής» ενώ το ποσό που θα πάρει προκαλεί ίλιγγο!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός απολύθηκε από το franchise, λόγω των κατηγοριών της Άμπερ Χερντ.

Μετά από την απομάκρυνση του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Τζακ Σπάροου, ούτε με «300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά».

Πλέον, για να τον πείσει η Disney, θα πρέπει να του προσφέρει ένα ποσό-μαμούθ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός, πρόκειται να επανέλθει για το ποσό των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι για να επιστρέψει ο 59χρονος ηθοποιός, θα θελήσει ένα ποσό το οποίο κυμαίνεται στα 301 εκατ. δολάρια!

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο», αναφέρει πηγή μιλώντας για την Disney. Η ίδια πηγή πρόσθεσε, ότι ακόμα ένα έργο βρίσκεται στα σκαριά:

«Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους “Πειρατές της Καραϊβικής 6”. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

Ο αμερικάνικος όμιλος προτίθεται να προσθέσει μια σημαντική δωρεά στη συμφωνία: Θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Χολιγουντιανού ηθοποιού, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Ο Τζόνι Ντεπ κάποτε δήλωσε ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου, αλλά όταν απολύθηκε και δεν αποχώρησε, είπε ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ, ο εξεταστής Μπεν Ρότενμπορν, του είπε:

«Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Σωστά;», με τον ηθοποιό να απαντά θετικά.

Πριν τις τελευταίες εξελίξεις, οι «Πειρατές τις Καραϊβικής 6», θα έρχονταν στις αίθουσες με γυναίκα πρωταγωνίστρια, ενώ η Disney έδειχνε να θέλει τη Μάργκοτ Ρόμπι, για τον ρόλο.

Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η αλήθεια πάντως, είναι ότι οι φαν της σειράς ταινιών δεν μπορούν να φανταστούν κάποιον άλλο, στον ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X