Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Κοκκινάκης

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Κοκκινάκης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Κοκκινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Το enwsi.gr αποκάλυψε νωρίτερα την συμφωνία των δύο πλευρών με τον έμπειρο αμυντικό να ενισχύει την ανδρική ομάδα αλλά και τις ακαδημίες σαν προπονητής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο 46χρονος (09/10/1975) αμυντικός, ύψους 1,93 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Νοτίου Τομέα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους υδατοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ η χώρα μας και έως και σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Α1. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε για χρόνια στην Εθνική Ελλάδος, συμμετέχοντας σε 2 Ολυμπιάδες.

Στο κομμάτι των Ακαδημιών θα έχει υπό την επίβλεψή του τις περιοχές Γλυφάδα, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Άλιμο, Βούλα, Βάρη, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εκμάθησης των μυστικών του αθλήματος στους μικρούς μας αθλητές.

Κώστα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X