Παπαϊωάννου: «Αρκετοί δεν τήρησαν το λόγο τιμής»

Παπαϊωάννου: «Αρκετοί δεν τήρησαν το λόγο τιμής»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη αντίδραση του μεγαλομετόχου της Λαμίας, έπειτα από την εκλογή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στην προεδρία της Super League κι ενώ προηγήθηκε η απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας.
Η υποψηφιότητα – έκπληξη της τελευταίας στιγμής έφερε τα πάνω κάτω στο Δ.Σ. της Super League για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η κάθοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε τις ισορροπίες και τα δεδομένα που υπήρχαν, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποσύρει εν τέλει την δική του υποψηφιότητα για την προεδρία του Συναιτερισμού.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας με επίσημη δήλωσή του εξήγησε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, ενώ συγχρόνως ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του ως επικεφαλής της Super League.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εδώ κύριοι δεν είμαι για τον εαυτό μου, ούτε είχα σκοπό να εκλεγώ για να διοικήσω τη λίγκα για προσωπικό μου όφελος.

Ήμουν εδώ ως επικεφαλής μια ομάδας 8 προέδρων που είχαμε συμφωνήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε και είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής μεταξύ μας!

Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετοί από τους 8, που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεση τους…

Κατόπιν τούτου δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την υποψηφιότητα μου και εύχομαι ο κ. Μαρινακης να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X