ΠΑΟΚ: Πλησιάζει στην Τούμπα ο Τάσος Δώνης

Στην μεταγραφική λίστα του Αμβούργου ο Δώνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχωράει το θέμα της απόκτησης του Τάσου Δώνη, με τον ΠΑΟΚ και τη Ρεμς να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Οι ανάγκες είναι δεδομένες, ειδικά για τις θέσεις των εξτρέμ, με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να καταλήγουν στην επιλογή του Δώνη, θεωρώντας και ευελπιστώντας ότι μπορεί να ψάχνει για ένα restart στην καριέρα του, η οποία τα τελευταία χρόνια έμοιαζε να είναι στάσιμη.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός αποκτήθηκε το 2019 από τη γαλλική Ρεμς ωστόσο σ’ αυτή την τριετία μέτρησε μόλις 37 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ και είχε έναν εξάμηνο αποτυχημένο δανεισμό στη Φένλο και την παρουσία του σε μόλις 6 αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ δίνει στον Δώνη την προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα, εξάλλου η συμφωνία του δανεισμού πέρα από τη λογική ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο, θα προβλέπει την πληρωμή του από πλευράς «Δικεφάλου» ανάλογα με τις συμμετοχές που θα καταγράψει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X