«Η Τσίβας τα έχει βρει με την Θέλτα, περιμένει την απόφαση του Πινέδα!»

ΑΕΚ: Η απόφαση του Πινέδα για παραμονή στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Μεξικανοί για το «σίριαλ» μεταξύ Τσίβας, Πινέδα και ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα έχει μετατραπεί σ’ ένα μίνι σίριαλ. Ωστόσο όλα δείχνουν πως φτάνουμε στα τελευταία του επεισόδια.

Κυρίως διότι η Θέλτα φαίνεται πως πιέζει όλο και περισσότερο, προκειμένου να τακτοποιήσει αυτή την εκκρεμότητα. Και ο λόγος είναι πως οι Ισπανοί, όπως άλλωστε ισχύει και για την ΑΕΚ, δεν θέλουν παίκτες που δεν υπολογίζονται στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Μεξικό, η Τσίβας θέλει σαν… τρελή τον Πινέδα, τον «χρυσώνει», τα έχει βρει με τη Θέλτα και περιμένει τον ίδιο να απαντήσει.

«Η Τσίβας έχει κάνει πρόταση προς τον Πινέδα με αρκετά… εκατομμύρια πέσος, με τον παίκτη να ζητά χρόνο για να σκεφτεί τη πρόταση. Αν την αποδεχτεί ο Πινέδα, η διαπραγμάτευση της Τσίβας με την Θέλτα αποτελεί τυπική διαδικασία. Η Τσίβας περιμένει την απάντηση του Πινέδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X