ΑΕΚ: «Δεν έχει σχέση με εμάς η άφιξη Γιόνσον στην Ελλάδα»

ΑΕΚ: «Δεν έχει σχέση με εμάς η άφιξη Γιόνσον στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως η άφιξη του Γενς Γιόνσον στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με την Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενς Γιόνσον  βρίκεται στην Αθήνα, ωστόσο σύμφωνα με την ΑΕΚ η άφιξη του δεν έχει σχέση με την Ένωση!

Σύμφωνα με το Gazzetta o Δανός άσος και ο ατζέντης του προσγειώθηκαν στην Αθήνα λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος διεθνής Δανός μέσος μόλις προσγειώθηκε στη χώρα μας μαζί με τον εκπρόσωπό του. Οι δύο άνδρες πέταξαν από την Γερμανία και το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα και το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αμφότεροι βρίσκονται στην Αθήνα.

Παρότι όλοι συνέδεσαν την άφιξή τους με εξελίξεις σχετικά με την ΑΕΚ, από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέδη του Δικεφάλου με την άφιξη του Δανού. Και ως εκ τούτου υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο από πλευράς ΑΕΚ που να αφορά τον Γιόνσον τις επόμενες ημέρες, γενικότερα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Δανός έχει επαφές με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του, αλλά από την ΠΑΕ επιμένουν ότι δεν έχουν σχέση με την άφιξη του στην Ελλάδα και δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο. Η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει τον Γιόνσον, ο Δανός είναι στην λίστα του Ματίας Αλμέιδα, και άπαντες περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X