Στη μάχη των Κυπέλλων

Στη μάχη των Κυπέλλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κύπελλο Βραζιλίας και το Κύπελλο Αργεντινής.

Σάο Πάουλο – Παλμέιρας (02:00): Αναμέτρηση για την φάση των ’16’ της διοργάνωσης, διεξάγεται στο «Estádio do Morumbi». Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο προ τριών ημερών. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με σκορ 1-2. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τη Σάο Πάουλο, μετά και το 0-1 από τη Μποταφόγκο. Προηγουμένως είχε τρέξει ένα αήττητο σερί 15 αγώνων, με απολογισμό επτά νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Copa Sudamericana. Στη βραζιλιάνικη Serie A η Σάο Πάουλο ανήκει σε ένα γκρουπ πέντε ομάδων με 18 βαθμούς και είναι 10η. Στο -10 από την κορυφή και στο +2 από την 13η θέση (οι θέσεις 7-12 στέλνουν στο Copa Sudamericana). Μετράει συνολικά 4Ν-6Ι-3Η, με γκολ 18-15.

Η Παλμέιρας είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Τελευταία φορά που ηττήθηκε σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ήταν στις 10/04 και το 2-3 από την Σεαρά. Έκτοτε μετράει ένα αήττητο σερί 19 αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Copa Libertadores, με 15 νίκες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες! Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα οδηγεί την κούρσα στη Serie A με 28 βαθμούς, στο +3 από τη δεύτερη Κορίνθιανς. Το ρεκόρ της Παλμέιρας στο πρωτάθλημα είναι 8Ν-4Ι-1Η, με γκολ 25-8. Ο τρόπος που νίκησε στο «Estádio do Morumbi» προ ημερών, της δίνει και το ψυχολογικό αβαντάζ.
Σάο Πάουλο – Παλμέιρας (02:00): Η Σάο Πάουλο τρύπησε το ταβάνι της με το σερί που έτρεξε πριν γνωρίσει back to back ήττες. Είναι ομάδα με συγκεκριμένες αρετές, που εντοπίζονται κυρίως στη μεσοεπιθετική της ικανότητα. Της αρέσει το up tempo παιχνίδι, όμως δεν μπορεί να το υποστηρίξει ανασταλτικά. Η Παλμέιρας έχει μομέντουμ, αυτοπεποίθηση, συνοχή και αυτοματισμούς στο γήπεδο. Λειτουργεί άρτια στον αγωνιστικό χώρο, έχει πολλές λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση ενώ την ίδια στιγμή είναι συμπαγής και σοβαρή στα μετόπισθεν.

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Η γηπεδούχος θέλει γενικά να βγάλει αντίδραση και ειδικά σε αυτό το ματς, μετά τον τρόπο που έχασε πριν από τρεις μέρες από τον ίδιο αντίπαλο. Η Παλμέιρας μοιάζει ανίκητη αυτή την περίοδο και έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται τα δεδομένα. Αναμένεται ένα σκληρό παιχνίδι, η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να κερδίσει ξανά στο ίδιο γήπεδο. Θα το παλέψει η Σάο Πάουλο και μπορεί να το πάει στα άκρα. Παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη σημείου, θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 2.02 της Stoiximan.

Το Crazy Time σου συστήνεται

Ατλέτικο Τουκουμάν – Ιντεπεντιέντε (02:05): Φάση των 32 στο Κύπελλο Αργεντινής, με μονό παιχνίδι που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Και συγκεκριμένα στο Χουχούι, με την Ιντεπεντιέντε να έχει να διανύσει τριπλάσια απόσταση σε σχέση με την Ατλέτικο Τουκουμάν για να φτάσει εκεί. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει αυτό τον ρόλο του, πάντως είναι σίγουρο πως ναι μεν η Ιντεπεντιέντε είναι το φαβορί αλλά η αποστολή της δεν είναι και η πλέον εύκολη. Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι οχτώ παιχνίδια αήττητη, στα οποία πάντως μετράει έξι ισοπαλίες και δύο νίκες. Με τη μία εξ αυτών να είναι στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, αυτή με 2-1 απέναντι στη Λανούς εντός έδρας. Η Ιντεπεντιέντε από την άλλη αλλάζει πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς σε σχέση με την έδρα της. Δύο νίκες μέσα σε αυτή, απέναντι στην Ταγιέρες και την Εστουδιάντες, μια ήττα και μια ισοπαλία μακριά απ’ αυτή. 1-1 με Σαν Λορέντσο, 1-2 από Αρχεντίνος Τζούνιορς. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Ιντεπεντιέντε, αλλά με rotation θα πάει στο ματς.

Δες το αναλυτικό review της Sportingbet

Ατλέτικο Τουκουμάν – Ιντεπεντιέντε (02:05): Τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάντως η Ιντεπεντιέντε απέναντι στην Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρσι στο Κύπελλο, με την Τουκουμάν να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει την πρόκριση, ενώ έχει ακόμα μία νίκη και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ψηλά οι τιμές στο σετ αποδόσεων, με την Ιντεπεντιέντε να δίνεται ως φαβορί αλλά σε μεγάλη απόδοση. Στο 2.40. Στο 3.05 η Τουκουμάν, στο 2.90 η ισοπαλία. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι και ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ιντεπεντιέντε θα παρουσιαστεί με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της. Θα πάρουμε το ρίσκο να πάμε στα γκολ, λόγω της απόδοσης που υπάρχει, μιας και είναι το μόνο που έχει αξία. Πάμε στοίχημα με Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.37 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X