H AEK επιμένει και δεν σταματά – Δεν πήγε στην δευτεροβάθμια επιτροπή αξιολόγησης και περιμένει την εξέταση του φακέλου της!

H AEK επιμένει και δεν σταματά – Δεν πήγε στην δευτεροβάθμια επιτροπή αξιολόγησης και περιμένει την εξέταση του φακέλου της!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε ότι είχε πει στις ανακοινώσεις της

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κρατάει την ίδια στάση, αφού δεν πήγε στην δευτεροβάθμια επιτροπή αξιολόγησης, θεωρώντας ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει ούτε να αλλάξει στον φάκελο της.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε εχθές, ότι την Τρίτη το βράδυ τελείωνε η προθεσμία για όσες ομάδες είχαν «κοπεί» ώστε να πάνε στην δευτεροβάθμια επιτροπή και να δικαιωθούν. Από την ΑΕΚ τονιζόταν ότι δεν χρειάζεται να πάει γιατί ο φάκελος της ήταν πλήρης. Αυτό λοιπόν έκανε, όπως και οι άλλες 3 ομάδες.

Πλέον σύμφωνα με τον κύριο Λιόλιο αρχίζει η διαδικασία με τις wild card για τις ομάδες που κόπηκαν, μια διαδικασία που φυσικά η ΑΕΚ δεν δέχεται και δεν αναγνωρίζει. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ΕΣΑΚΕ στο θέμα των αδειοδοτήσεων αλλά και της ΕΟΚ, που θέλει να παίξει ρόλο σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του ΕΣΑΚΕ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X