Η Μπαρτσελόνα έχει βρει ήδη τον διάδοχο του Ντε Γιονγκ

Γκουαρδιόλα: «Θα ήταν λάθος να τιμωρηθεί ο Σίλβα»
Photo Credits: INTIME

Η πιθανή απώλεια του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τη Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί με τον Μπερνάντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, τα σενάρια που θέλουν τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, είναι αρκετά. Ο σύλλογος της Καταλονίας δείχνει να έχει αποδεχτεί τη φυγή του Ολλανδού μέσου και κινείται για τον αντικαταστάτη του.

Ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» τονίζει πως ο εκλεκτός του Τσάβι για την κάλυψη στη θέση των χαφ είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τη περσινή σεζόν ο Πορτογάλος χαφ «φλέρταρε» με την αποχώρηση του από τους «σίτιζενς», καθώς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γκουαρδιόλα. Στην συνέχεια όμως η κατάσταση αυτή άλλαξε, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν «σημείο αναφοράς» για την ομάδα των Πολιτών.

Ο Σίλβα δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ισπανία και ειδικότερα στους «μπλαουγκράνα». Από τη μεριά της όμως, η «Μπάρτσα» περιμένει την οριστική απόφαση των διαπραγματεύσεων του Ντε Γιονγκ με τη Γιουνάιτεντ. Κατόπιν θα κάνει κίνηση για τον άσο της Σίτι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X