Αλμέιδα: «Πολλοί προπονητές αρρωσταίνουν από την τρέλα και την πίεση - Αγαπώ το ποδόσφαιρο»

Αλμέιδα: «Πολλοί προπονητές αρρωσταίνουν από την τρέλα και την πίεση - Αγαπώ το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε ιδιαίτερες δηλώσεις στο ESPN

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και αυτός που θα την καθοδηγήσει στο νέο της γήπεδο.

Ο Αργεντινός θα εργαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη ως προπονητής αφού τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στον πάγκο σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο σε δηλώσεις του στο ΕSPN έδειξε δυσαρεστημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του.

«Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο», τόνισε στο ESPN και πρόσθεσε: «Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση, έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι στ’ αυτή την πλευρά, θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγμα, να επικρίνω κάποιον, όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν τον χώρο που δουλεύω».

Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θα επέστρεφε στην πατρίδα του μόνο, όπως φαίνεται, για την εθνική Αργεντινής. «Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την εθνική ομάδα, είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήμουν ποτέ στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν», ανέφερε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X