ΑΕΚ: Ο Κουχάρσκι ήρθε για να ανοίξει το δρόμο σε πωλήσεις!

Κώστας Τσίλης: «Ο Κουχάρσκι θα κριθεί αυστηρότερα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με την έλευση του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, στην ΑΕΚ ανοίγει ο δρόμος για πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί διαπιστωμένη πραγματικότητα που βρίσκεται σε γνώση της ΑΕΚ σε υψηλά κλιμάκια, πως υπάρχει μια καταγεγραμμένη αδυναμία εδώ και χρόνια στις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού οι σημαντικές συμφωνίες που έκανε η ΑΕΚ για παραχώρηση παικτών και σε αυτήν την κατηγορία εντάσσονται δεδομένα οι Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Νεντελτσεάρου. Ωστόσο, για κάθε έναν εξ αυτών, υπάρχουν πλείστα αντιπαραδείγματα παικτών που αποχώρησαν δίχως η ΑΕΚ να έχει όφελος.

Η παρουσία του Κουχάρσκι πλέον στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, είναι μια κίνηση προς τη βελτίωση της «κιτρινόμαυρης» θέσης σε αυτόν τον τομέα. Εχοντας πλείστες πωλήσεις παικτών στη Λέγκια Βαρσοβίας, που έφτασαν σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κέρδη, ο Πολωνός καλείται να οδηγήσει την ΑΕΚ ομαλά και προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλωστε, βρισκόμαστε σε μια εποχή που το κοινό έχει συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα των αποχωρήσεων και δεν οδηγεί σε εντάσεις, όπως είχε συμβεί στα μέσα του ΄90 με την πώληση του Τσιάρτα στη Σεβίλλη.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις πωλήσεις του Κουχάρσκι που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ με ένα πάτημα εδώ

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X