Μακάμπι Χάιφα: Μια ομάδα με... μέταλλο νικητή και «φονική» επιθετική γραμμή (VIDEO)

Μακάμπι Χάιφα: Μια ομάδα με... μέταλλο νικητή και «φονική» επιθετική γραμμή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την Μακάμπι Χάιφα στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Xαϊφα για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια κλήρωση που μπορεί να μοιάζει εύκολη, αλλά η αλήθεια είναι ότι κρύβει αρκετούς κινδύνους για την ομάδα του Πειραιά.

Η ομάδα από το Ισραήλ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, καθώς κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα, πήρε το Toto Cup (δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στο Ισραήλ), σήκωσε το Σούπερ Καπ ενώ στο άλλο Κύπελλο που έχουν στην χώρα εκείνη γνώρισαν την ήττα στα πέναλτι από την Μπερ Σεβά.

Την ίδια στιγμή εκτός συνόρων δεν κατάφερε να πετύχει αρκετά πράγματα. Γνώρισε τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς και αποκλείστηκε. Στους ομίλους αντιμετώπισε την Φέγενορντ, την Ουνιόν Βερολίνου και την Σλάβια Πράγας. Συνολικά τους ομίλους μάζεψε 4 βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X