Μπαλτάκος: «Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον Αυγενάκη»

Μπαλτάκος: «Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον Αυγενάκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στην Β’ Κατηγορία του Nations League, ενώ αναφέρθηκε και αν θα έχει στο μέλλον κάποια συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ.Μπαλτάκος παράλληλα μίλησε για τη διαιτησία και τόνισε ότι το κράτος έχει μόνο την εποπτεία και η ΕΠΟ διοικεί το ποδόσφαιρο, ενώ αναφορικά με την Εθνική ομάδα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα έχει ακόμη καλύτερη πορεία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ.Αυγενάκη. Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο, δεν έχουμε καμία εποπτεία από την Πολιτεία και δεν πρέπει να έχουμε. Έχω λόγο να συναντηθώ με την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ, όχι όμως με τον κ.Αυγενάκη. Αν προκύψει ιδιαίτερος και σοβαρός λόγος, ναι, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει η ΕΠΟ μια μοντέρνα και οργανωμένη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως οι περισσότερες της Ευρώπης και σ’ αυτό εργαζόμαστε».

Για την πρόκριση της Εθνικής τόνισε:

«Αν είμαι εγώ γουρλής, τότε ο Πογιέτ και οι παίκτες τι είναι; Τους αξίζουν συγχαρητήρια, έχουν φτιάξει ένα καλό κλίμα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Να ξέρετε πως η Εθνική μας ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα».

Για τη διαιτησία υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Η ΕΠΟ θα αποφασίσει αν η διαιτησία γίνει επαγγελματική ή όχι, η ΕΠΟ είναι αρμόδια και γι’ αυτό το κομμάτι, αλλά η ΕΠΟ δεν θα ασχολείται με το αν ένα πλάγιο ήταν σωστό ή όχι».

*Η συνέντευξη είναι από το ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X