Βενγκέρ: Προς εφαρμογή η εκτέλεση πλάγιου άουτ με το πόδι!

Ο Βενγκέρ είχε προβλέψει την ίδρυση της European Super League από το 2009! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αποκάλυψε ότι θα δοκιμαστεί στο ποδόσφαιρο η εκτέλεση του πλάγιου άουτ με το πόδι, όπως είχε προταθεί από τον Αρσέν Βενγκέρ πίσω στο 2020!

Στην 136η Γενική Συνέλευση του International Football Association Board την Δευτέρα αποφασίστηκε πως η πρόταση του Αλσατού πρώην προπονητή της Άρσεναλ μπορεί ν’ αρχίσει να εφαρμόζεται σε δοκιμαστικό επίπεδο, ώστε να γίνει πιο γρήγορο και ακόμα πιο ελκυστικό το άθλημα.

Ο Βενγκέρ, πέρα από την κάκιστη ιδέα που είχε «ρίξει» για διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια, είχε αναφέρει πως θα ήταν φρόνιμο να γίνονται τα πλάγια άουτ με το πόδι για να συνεχίζεται το παιχνίδι γρήγορα κι όχι να υπάρχει αυτή η αναμονή που παρατηρείται στις εκτελέσεις με τα χέρια.

Ο νυν επικεφαλής στρατηγικής ποδοσφαίρου είχε αναφέρει: «Πέντε λεπτά πριν λήξει ένα ματς, ένα πλάγιο άουτ δίνει αβαντάζ στην ομάδα που είναι μπροστά στο σκορ.

Όμως, ο παίκτης που πάει να το εκτελέσει έχει 9 επιλογές για τη μπάλα, έναντι των 10 αντιπάλων που βρίσκει μπροστά του. Στις 8 από τις 10 περιπτώσεις χάνεται η κατοχή της μπάλας. Στο δικό σου μισό γήπεδο, θα έπρεπε να γίνεται με το πόδι η εκτέλεση» είχε πει ο Βενγκέρ στην Equipe το 2020 και αυτή η σκέψη του δείχνει πως οδεύει ολοταχώς για εφαρμογή!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X