Ποτσετίνο: Υποψήφιος πρόεδρος ομάδας τον θέλει για τον πάγκο της

Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Η συνεργασία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τη Παρί οδεύει προς την λύση της και ένας υποψήφιος πρόεδρος ισπανικής ομάδας κοιτάζει τη περίπτωση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αβέβαιο.

Τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την «Πόλη του Φωτός» είναι πολλά. Γαλλικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο Αργεντίνος έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Παρί για λύση της συνεργασίας τους.

Πάντως, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ δύσκολα θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς δουλειά. Η «Daily Mail» αναφέρει σε σημερινό (13/6) ρεπορτάζ, πως είναι ο εκλεκτός του Ρικάρντο Μπαρκάλα για τη θέση του προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στη ομάδα των Βάσκων, αναμένεται να γίνουν εκλογές για τη προεδρία του συλλόγου στις 24 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι, με τον Μπαρκάλα να έχει τον τίτλο του φαβορί. Στόχος του τελευταίου είναι να προσλάβει τον Ποτσετίνο για τη θέση του προπονητή και τον Ραμόν Πλάνες για εκείνη του τεχνικού διευθυντή.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί τόσο στην Εσπανιόλ όσο και στην Τότεναμ. Ο Πλάνες έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αργεντίνου τεχνικού, ενόψει της νέα αγωνιστική σεζόν.

Επίσης, άλλα δύο ονόματα υπάρχουν στο τραπέζι, για την ανάληψη του πάγκου της Αθλέτικ. Αυτοί είναι οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X