Ετό: Έξαλλος στ' αποδυτήρια του Καμερούν - «Θα βάλω πιτσιρικάδες» (VIDEO)

Ετό: Έξαλλος στ' αποδυτήρια του Καμερούν - «Θα βάλω πιτσιρικάδες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, παρά τη νίκη (1-0) απέναντι στο Μπουρουντί, έτριξε τα δόντια στους διεθνείς ποδοσφαιριστές και «απείλησε» με συμμετοχών νεαρών παικτών αν το αξίζουν περισσότερο!

Ο άλλοτε επιθετικός των Μπαρτσελόνα και Ίντερ ήταν τρομερά εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και παρά το θετικό αποτέλεσμα που ήρθε με το γκολ που πέτυχε ο Τοκό Εκαμπί της Λυών, ο Ετό ξεσπάθωσε κατεβαίνοντας στ’ αποδυτήρια.

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος, δεν με νοιάζει απέναντι σε ποια ομάδα παίζετε, εδώ εκπροσωπείτε το Καμερούν. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Στην καριέρα μου έχασα την ευκαιρία να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ξέρω τι προβλήματα είχα ν’ αντιμετωπίσω. Τέτοια προβλήματα δεν θα επιτρέψω να εμφανιστούν ξανά.

Αν το αξίζετε, θα παίζετε. Αν δεν το αξίζετε, θα δώσουμε με χαρά την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες να πάρουν τη θέση σας. Κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση στην ομάδα. Κανείς! Να κάνετε σωστά τη δουλειά σας όταν φοράτε αυτή τη φανέλα. Κάθεστε όλοι εδώ και δεν έχετε ιδέα τι μάχες δίνω για εσάς. Μπορεί να σκέφτεστε “τι μας λέει τώρα ο χαζός” αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τι λάθη έχω κάνει και γιατί απέτυχα» ήταν τα λόγια του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X