«Η Κράσνονταρ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να πληρώνει τον Κριχόβιακ 3 εκατ. ευρώ ετησίως, η μεταγραφή η καλύτερη επιλογή»

«Η Κράσνονταρ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να πληρώνει τον Κριχόβιακ 3 εκατ. ευρώ ετησίως, η μεταγραφή η καλύτερη επιλογή»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Ρώσοι για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφιβολία για το κατά πόσο είναι διατεθειμένη η Κράνσονταρ να πληρώνει το βαρύ συμβόλαιο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ εκφράζει ρωσικό ΜΜΕ.

Ο Πολωνός μέσος επέστρεψε στην Κράσνονταρ μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ και το μέλλον του παραμένει αμφίβολο. Νέο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά από τη ρωσική ιστοσελίδα “championat.com”, σημειώνει πως:

«Ο Κριχόβιακ επιστρέφει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς θα τον υποδεχτούν πρώτα απ’ όλα οι οπαδοί της Κράσνονταρ, καθώς μετά την αποχώρησή του, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε κριτική όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά και από δημοσιογράφους και υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, αλλά είναι αμφίβολο αν η Κράσνονταρ θα συνεχίσει να του πληρώνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Μία κανονική μεταγραφή του Κριχόβιακ στην Ευρώπη μοιάζει η καλύτερη επιλογή για τα δύο μέρη».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X