Marca: «Ο Αραούχο δεν λείπει από τα καλοκαίρια της Λας Πάλμας - Η ατάκα που άναψε φωτιές»

Marca: «Ο Αραούχο δεν λείπει από τα καλοκαίρια της Λας Πάλμας - Η ατάκα που άναψε φωτιές»
Photo Credits: INTIME

Το ισπανικό Μέσο αναφέρεται στο νέο σίριαλ με τον Σέριο Αραούχο το οποίο μπορεί σύντομα να λάβει τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αντιηλιακό, μαγιό, ήλιος, beach bars και Σέρχιο Αραούχο. Αυτό είναι το καλοκαίρι στις Κανάριες Νήσους». Με αυτόν τον σίγουρα χιουμοριστικό τρόπο προσεγγίζει η Marca το ζήτημα που προέκυψε με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ και της Λας Πάλμας με αφορμή κάποιες κουβέντες του άσου της Ένωσης με φίλους της ισπανικής ομάδας.

Συνεχίζοντας, η Marca, γράφει: «Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς τον Αργεντινό. Δεν αποτυγχάνει, κάθε Ιούνιο να εμφανίζεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο προσκήνιο. Μετά την πώλησή του στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιούλιο, ο Αργεντινός επανέρχεται στην μεταγραφολογία για την Λας Πάλμας».

Ενώ, για την σπίθα που άναψε εκ νέου φωτιά, ο δημοσιογράφος Χεσούς Ισκιέρδο της Marca λέει: «Ο ίδιος ο παίκτης ήταν εκείνος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου μιλώντας με έναν οπαδό στον λογαριασμό του στο Instagram. Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του, είπε ”μόνο ένα άτομο μπορεί να το κάνει δυνατό -την επιστροφή του- αν το θέλει”. Και αναφερόταν στον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες».

Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην αναζήτησ επιθετικών καθώς αυτό τον μήνα ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά των Χεσέ, Μουχίκα και Σαντίκου, ενώ αποχωρούν οι δανεικοί Ρόμπερ και Πενιαράντα. Μεταξύ τους, αυτοί οι πέντε παίκτες σημείωσαν 20 γκολ, όσα και ο Ρούμπεν Κάστρο μόνος του.

Η σχέση μεταξύ του Ραμίρεζ με τον Αραούχο ήταν πάντα καλή, λέει η Marca. Επιπλέον, η περισσότερο από πιθανή αποχώρηση του Χεσέ θα ανοίξει το δρόμο – οικονομικά και στα αποδυτήρια – για τον Αραούχο. Αρκετά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν αυτή την πρώτη επαφή μεταξύ του προέδρου και του παίκτη.

«Μια κίνηση που, αν υλοποιηθεί, θα λύσει το οικονομικό χρέος που έχει η ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας. Ο σύλλογος διαψεύδει αυτή την πληροφορία», συνεχίζουν οι Ισπανοί.

Τέλος, το δημοσιεύμα αναφέρει ότι το σίριαλ με τον Σέρχιο Αραούχο μπορεί να τελειώσει άμεσα αύριο καθώς δίνει συνέντευξη Τύπου ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ στα Κανάρια. Ο Ισπανός ρεπόρτα κλείνει με ένα δεικτικό σχόλιο το κείμενο του μιας και αναφέρει ότι «η επιστροφή του Αραούχο κινητοποιεί μέρος των οπαδών, οι οποίοι θυμούνται τα 24 γκολ του τη σεζόν 2014/15. Το άλλο μέρος θυμάται ότι στις υπόλοιπες πεντέμισι σεζόν πέτυχε συνολικά 22 γκολ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X