ΑΕΚ: Τρελό σενάριο για επιστροφή του Αραούχο στη Λας Πάλμας!

ΑΕΚ - Βόλος: Πρώτη φορά αρχηγός ο Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ιστορίες για αγρίους από την Ισπανία για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τρελό σενάριο γράφεται στην Ισπανία για τον Σέρχιο Αραούχο.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της… ElDesmarque με ελάχιστους ακολούθους, με μια ανάρτηση στα social media αναφέρει ότι η Λας Πάλμας είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ.

Όπως λέει ο Ισπανός δημοσιογράφος τονίζει πως η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θα «ξεχάσει την οφειλή των 750.000 ευρώ από την ΑΕΚ, προκειμένου να ξανά κάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο».

Άλλο ρεπορτάζ σε αθλητική ιστοσελίδα των Κανάριων νησιών, κάνει λόγο μαλιστα για επαφές που ήδη έχουν γίνει ώστε ο Αργεντινός να αφήσει την ΑΕΚ και να γυρίσει στην προηγούμενη ομάδα του.

Οι Ισπανοί γράφουν πως η Λας Παλμας είναι πολυ κοντά στο να πετύχει την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ σημειώνεται πως ο ισπανικός σύλλογος θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο που έχει η ΑΕΚ για την απόκτησή του (750.000 ευρώ) για να τον κάνει ξανά δικό του.

Αναφέρεται, επίσης, πως οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι προχωρημένες, ωστόσο μένουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Ο 30χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με τους «κιτρινόμαυρους», με το δημοσίευμα να αποτελεί καπνό χωρίς φωτιά. Ο Αραούχο όπως συνηθίζει συμμετείχε πρόσφατα σε διαλογο με οπαδούς της Λας Πάλμας και ίσως αυτό πυροδότησε την παραφιλολογία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X