Παπαδιονυσίου: «Θα χτίσουμε μια νέα ομάδα με όρεξη για δουλειά- Στόχος της ΑΕΚ πάντα οι τίτλοι»

Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: «Θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου μίλησε για την παραμονή του στην ΑΕΚ και το νέο ξεκίνημα της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ για δύο ακόμη χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας στο τμήμα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στα λάθη που έγιναν φέτος όσο και στη νέα σεζόν τονίζοντας πως όλοι μαζί με όρεξη για δουλειά θα φέρουν ξανά την ΑΕΚ στους τίτλους:

Αναλυτικά ο Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ΑΕΚ, ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Από τη μεριά μου, είμαι έτοιμος να στηρίξω την ομάδα σε αυτό το restart που κάνει. Η περσινή χρονιά ξεκίνησε ιδανικά αλλα τελείωσε καταστροφικά για εμάς. Θα πρέπει να δούμε που έχουμε κάνει λάθος όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά μέσα από την ομάδα. Να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα με πολλή δουλειά και όρεξη. Περιμένουμε με αγωνία τις νέες προσθήκες που σίγουρα θα γίνουν ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε την ομάδα με τους παίκτες που θα πλαισιώσουν εμάς τους παλιούς. Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα οι τίτλοι και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X