Κριχόβιακ: «7 στους 10» οπαδούς της Κράσνονταρ θέλουν να τον δουν να αποχωρεί (ΦΩΤΟ)

Κριχόβιακ: «7 στους 10» οπαδούς της Κράσνονταρ θέλουν να τον δουν να αποχωρεί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Γκάλοπ σε πολωνική ιστοσελίδα έδειξε ότι μεγάλος μέρος δεν θέλει να τον Κριχόβιακ να εξαντλεί το συμβόλαιο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην Ρωσία, με την Κράσνονταρ ωστόσο να τονίζει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2024 και θα πρέπει να το εξαντλήσει.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Πολωνός διεθνής αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρωσία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία τους, ωστόσο οι συμπατριώτες του, όπως φαίνεται σε γκάλοπ ιστοσελίδας, υποστηρίζουν την άποψη πως θα πρέπει να φύγει. Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση του site «sport.radiozet.pl», σχεδόν οκτώ στους δέκα συμμετοχές σ’ αυτή υποστηρίζουν πως «ο Κριχόβιακ δεν πρέπει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ».

Συγκεκριμένα, το 76% απαντά «όχι» στη σχετική ερώτηση, 16% τάσσεται με το «ναι» με τις υπόλοιπες ψήφους να πηγαίνουν είτε στο «δεν έχω γνώμη» είτε στο «δεν ξέρω, δεν απαντώ».

Σ’ όλα αυτά, όμως, σημασία έχει τι θέλει τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα. Και αν η Κράσνονταρ φρόντισε τη Δευτέρα (6/6) να ξεκαθαρίσει μέσω του διευθυντή της, Αράμ Φουνκουνιάν πως «ο Κριχόβιακ έχει σημαντικό συμβόλαιο με τον σύλλογο (σ.σ. μέχρι το 2024). Πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του», ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πει κουβέντα. Μάλιστα, οι Πολωνοί θεωρούν δεδομένο πως ο εμπειρότατος χαφ θέλει να αποχωρήσει και θα εκφράσει αυτή την επιθυμία με το που φθάσει στην Ρωσία, πράγμα που αναμένεται να συμβεί στις 11 του μήνα.

Δείτε τη φωτογραφία της ψηφοφορίας:

Κριχόβιακ: «7 στους 10» οπαδούς της Κράσνονταρ θέλουν να τον δουν να αποχωρεί (ΦΩΤΟ)

πηγή: sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X