Χάαλαντ: Κρεσέντο από γκολ με τη Νορβηγία και... έτοιμος για Σίτι (VIDEO)

Χάαλαντ: Κρεσέντο από γκολ με τη Νορβηγία και... έτοιμος για Σίτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε γι’ ακόμα ένα ματς με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας και αμέσως μετά έστειλε σαφές μήνυμα στους οπαδούς της Σίτι να περιμένουν την ανακοίνωση για τη μεταγραφή του.

Το «βαρύ πυροβολικό» των «πολιτών» και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του βρήκε ξανά δίχτυα παίζοντας με το εθνόσημο στο στήθος. Απέναντι στην Σουηδία, ήταν εκείνος που πρόσφερε απλόχερα τη νίκη στους Νορβηγούς διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και έτσι έφτασε να έχει σκοράρει σε 7 διαδοχικά ματς με την εθνική ομάδα, πετυχαίνοντας 11 τέρματα σε αυτό το διάστημα.

Λίγο μετά τα γκολ του και τη νίκη στο Nations League, από τ’ αποδυτήρια, έφτιαξε ένα βίντεο και το ανάρτησε στα social media, δείχνοντας προς τους οπαδούς της Σίτι πως σύντομα θα έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα.

Η συμφωνία έχει γνωστοποιηθεί ανάμεσα στους «πολίτες» και την Ντόρτμουντ και το προσεχές διάστημα ο Χάαλαντ θα βάλει τη γαλάζια φανέλα και θα ποζάρει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X