Roland Garros: Έτοιμος να μεγαλώσει τον μύθο του ο Ναδάλ κόντρα στον Ρούντε σήμερα

Τζόκοβιτς - Ναδάλ 0-3: Βασιλιάς για μια ζωή στο Roland Garros

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράδα Ναδάλ δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό του Roland Garros και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει συνήθειες στα… γεράματα!

Και μπορεί να παίζει για πρώτη φορά με τον σημερινό του αντίπαλο, αλλά ο Κάσπερ Ρουντ δεν είναι καθόλου άγνωστος στον Ράφα. Ο 23χρονος Νορβηγός, βλέπετε, προπονείται από το 2018 στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα!

«Νομίζω ότι η ακαδημία μπόρεσε να τον βοηθήσει λίγο σε αυτή την περίοδο», σχολίασε ο 36χρονος Ισπανός, που θα διεκδικήσει αύριο (5/6) τον 14ο τίτλο του στο Παρίσι. «Πάνω από όλα, όμως, είναι ωραίο να βλέπεις έναν καλό άνθρωπο να πραγματοποιεί τα όνειρά του».

Το χώμα ήταν πάντα η «καλή» επιφάνεια για τον Ρουντ, όμως ποτέ δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι μεγάλο στο Roland Garros. Φέτος, πάντως, εκμεταλλεύτηκε τόσο τη συγκέντρωση μεγάλων ονομάτων στο πάνω μέρος του ταμπλό, όσο και την αδυναμία του Στέφανου Τσιτσιπά να επαναλάβει την περσινή πορεία του.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο θα μπορέσει να χτυπήσει το είδωλό του, που έχει την ατυχία να συναντάει για πρώτη φορά σε έναν τόσο σημαντικό ματς. Έτσι κι αλλιώς θα έχει το άγχος του ο άνθρωπος, φανταστείτε πόσο αυτό θα αυξηθεί όταν θα δει απέναντί του τον αγαπημένο του παίκτη. Επαγγελματίας, θα πείτε, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ…

Όπως και να έχει, ο Ράφα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, σχεδόν ανέλπιστα, θα φτάσει τα 22 majors και θα ξεφύγει κατά δύο από τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Έχοντας, μάλιστα, κατακτήσει και τα δύο φετινά σλαμς, παρότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σωματικά προβλήματα.

Λόγω αυτών των προβλημάτων έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι το τέλος της καριέρας του δεν αργεί… Για την ώρα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παίξει στο Wimbledon, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ένα μεγαλύτερο διάλειμμα τη φετινή σεζόν.

Ο μεγάλος αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 1.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X