ΑΕΚ: Οι δυσκολίες της περίπτωσης Πινέδα - Θέλει να τον πουλήσει η Θέλτα 5-6 εκατ. ευρώ

ΑΕΚ: Οι δυσκολίες της περίπτωσης Πινέδα - Θέλει να τον πουλήσει η Θέλτα 5-6 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Οι δυσκολίες για την ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που θέτουν εμπόδια στο να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Υπάρχει εξαιρετική επαφή του παίκτη με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον Πινέδα να ενδιαφέρεται για την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Το εμπόδιο, όμως, το βάζει η Θέλτα, η οποία θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και έχει θέσει ως τιμή τα 5-6 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι σε θέση να προσφέρει η Ένωση.

Η ΑΕΚ μπορεί να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή, μόνο με την προοπτική του δανεισμού, με το τάιμινγκ την δεδομένη στιγμή να μην είναι ευνοϊκό για αυτήν την εξέλιξη, δεν αποκλείεται όμως να προκύψει αυτή η ευκαιρία σύντομα.

Ο Πινέδα είναι στις προτεραιότητες της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή αλλά για παν ενδεχόμενο ο Ματίας Αλμέιδα έχει υπόψιν του και εναλλακτικές περιπτώσεις, βασισμένες στον ρόλο που θα είχε ο Πινέδα στην Ένωση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X