Μπαλτάκος: «Ολα από την αρχή, η διαιτησία είναι θέμα της ΕΠΟ και κανενός Υπουργού»

Μπαλτάκος: «Ολα από την αρχή, η διαιτησία είναι θέμα της ΕΠΟ και κανενός Υπουργού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε μετά την εκλογή του για ζητήματα διαιτησίας και δικαιοσύνης, στέλνοντας τα μηνύματά του και προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε σχετικά ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ: «Ευχαριστώ τους πάντες. Όσοι με υπέδειξαν και συμμετείχαν στη διαδικασία. Διαβεβαιώνω πως από τη στιγμή αυτή και μετά δεν υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Μόνο σφουγγάρι να σβήσουμε ότι υπήρχε πριν, να αναβαθμιστεί ο ρόλος της ΕΠΟ και να καταστεί η ΕΠΟ ένας Οργανισμός των άλλων μελών – κρατών των FIFA / UEFA. Δεν είναι τώρα η στιγμή για τα κρίσιμα θέματα. Σαν τίτλους θα τα πω. Εγώ θα εισηγούμαι.

Το ένα θέμα είναι η διαιτησία και το άλλο η αθλητική δικαιοσύνη. Στο θέμα της διαιτησίας νόμοι αντισυνταγματικοί δεν θα εφαρμόζονται. Το σύνταγμα είναι σαφές. Ουδείς θα παρεμβαίνει στα εσωτερικά της ΕΠΟ. Μην περιμένει η ΕΠΟ να εφαρμόζει νόμους που δεν είναι σύννομοι με το Σύνταγμα. Ότι είναι να γίνει στη διαιτησία θα το κάνει η ΕΠΟ. Όποιος θέλει να περάσει ότι θέλει απλά δεν θα περάσει. Επιγραμματικά πάντα σε συμφωνία με FIFA / UEFA το θέμα της διαιτησίας είναι θέμα της ΕΠΟ και δεν είναι κανενός Υπουργού.

Δεν γίνεται να έχουμε αθλητική δικαιοσύνη και να μην παίζουν οι ομάδες γιατί δεν βγαίνουν γρήγορα οι ομάδες. Θα κάνουμε και άλλη συνέλευση για την τροποποίηση του καταστατικού. Πρώτον όσες δίκες έχουν αγωνιστικό περιεχόμενο, η δίκη θα ορίζεται σε 2 μέρες και η απόφαση θα βγαίνει σε 3 μέρες. Όσοι δεν θέλουν μπορούν να παραιτηθούν από τώρα. Όποιος δεν το τηρεί θα παύεται. Είναι 2η φορά τώρα που δεν παίζουν οι ομάδες γιατί δεν βγαίνουν αποφάσεις.

Οι δικαστές που έρχονται στην ΕΠΟ θα κληρώνονται. Αυτές τις αλλαγές τις λέω προκαταβολικά. Είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες αλλαγές αφότου ενημερωθώ. Το προσωπικό θα διοικηθεί με αυστηρότητα και με δικαιοσύνη. ‘Σφουγγάρι’ και όλα από την αρχή».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X