Η ΑΕΚ θέλει αλλαγές για την ουσία και όχι για εντυπώσεις

Η ΑΕΚ θέλει αλλαγές για την ουσία και όχι για εντυπώσεις
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για τις αλλαγές του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ειδικά στην ΑΕΚ. Ολα κρίνονται, όλοι κρίνονται και ειδικά εδώ από το enwsi.gr δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο ότι δεν μπαίνουν όλα τα πρόσωπα στο κάδρο των ευθυνών. Πρόσωπα που είτε υπάρχουν στο οργανόγραμμα, είτε και ακόμη όχι. Και αυτό είναι κοινή απόφαση του Σταύρου και δική μου για το πως πρέπει να κινούμαστε με σεβασμό στον αναγνώστη και την ΑΕΚ.

Βρισκόμαστε τώρα εν μέσω πολλών και σημαντικών αλλαγών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάντα πρέπει να περιμένουμε να «καθίσει η σκόνη», να δούμε τις τελικές αποφάσεις, ρόλους και αρμοδιότητες και να σχολιάσουμε αναλόγως πριν δούμε γεγονότα.

«Υπογραφή» Μελισσανίδη σε αποχωρήσεις-προσλήψεις

Οι αλλαγές για τις… αλλαγές δεν με «κέρδιζαν» πάντα να πω την αλήθεια. Θέλω να υπάρχει λόγος, επιχειρήματα, συνειδητή απόφαση και (ιδανικός) αντικαταστάτης. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο, συνήθως ο προηγούμενος κρίνεται από τον… επόμενο. Μακάρι όσοι ήρθαν ή θα έρθουν να είναι καλύτεροι από τους προκατόχους τους. Μόνο έτσι θα πάει καλύτερα η ΑΕΚ και θα εξελιχθεί το κλαμπ. Οι αποχωρήσεις είναι πάντα στενάχωρες και ειδικά όταν αναφερόμαστε σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει για πολλά χρόνια και είναι αγαπητά για πολλούς λόγους. Αν πρέπει να γίνει μία αλλαγή, σαφώς και να γίνει… χθες. Αρκεί να ξέρουμε το γιατί και ο επόμενος να είναι καλύτερος. Αλλαγές για τις αλλαγές δεν ωφελούν σε τίποτε. Αλλαγές για την ουσία ναι. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης «υπογράφοντας» μία-μία τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις, παίρνει και το βάρος πάνω του…

Η ΑΕΚ θέλει αλλαγές για την ουσία και όχι για εντυπώσεις

Ότι λείπει από την ΑΕΚ

Και εύχομαι πραγματικά να δώσουν αυτό που λείπει στην ΑΕΚ όσοι έρχονται. Σαφώς και οι κομβικές που… καιγόμαστε να βγουν άμεσα είναι αυτή του Ματίας Αλμέιδα και του Ράντεκ Κουχάρσκι για να αρχίσει να αλλάζει λίγο προς το καλύτερο το φετινό αγωνιστικό χάλι.

Τα υπόλοιπα είναι υποστηρικτικά να πω την αλήθεια, αλλά κάθε μία αλλαγή έχει την ουσία της. Και με τους (καλούς) συναδέλφους που ανέλαβαν πόστο στην ΠΑΕ και θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την επικοινωνία της προς τα έξω, θα είμαστε εδώ για να κριτικάρουμε αναλόγως. Δεν είναι εύκολος τομέας η επικοινωνία, αλλά το 2022 στην Ελλάδα πρέπει να είσαι έτοιμος και ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις τις θέσεις σου με ανάλογο δυναμισμό και αποφασιστικότητα και στα social media να έχεις παρουσία αντάξια του επιπέδου σου και να εκμεταλλεύεσαι το δικό σου περιεχόμενο, έχοντας… ξεκολλήσει (με ευθύνη της διοίκησης Μελισσανίδη) από τη δεκαετία του ‘90. Οτι δεν έκανε η ΑΕΚ δηλαδή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X