Πήρε δίπλωμα προπονητικής ο Ντε Μπρόινε

Πήρε δίπλωμα προπονητικής ο Ντε Μπρόινε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίπλωμα προπονητή UEFA A απέκτησε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, έπειτα από δύο χρόνια προπόνησης και σεμιναρίων με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου.

Ο Ντε Μπρόινε μαζί με ακόμη πέντε συμπαίκτες του στην Εθνική Βελγίου παρέλαβαν το σήμα του προπονητή, σε μια κίνηση της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδία, που αφορά την επόμενη ημέρα των διεθνών της.

«Η ιδέα έχει να κάνει με τη μετάβαση στην επόμενη μέρα κι επιτρέπει ήδη στους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και τα μαθήματα, να σκεφτούν τι θέλουν να κάνουν μετά την καριέρα τους», δήλωσε ο Κρις Βαν Ντερ Χάγκεν, επικεφαλής της εκπαίδευσης προπονητών της RBFA.

«Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη κάνει μεγάλη πρόοδο και ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον πρώην αμυντικό Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος αποσύρθηκε πέρυσι και είναι επί του παρόντος βοηθός προπονητή στην Εθνική Βελγίου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X