Βενγκέρ: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα αστέρων που μοιάζει με παρέα φίλων»

Κριτική Βενγκέρ στον Ποτσετίνο: «Επιτέθηκε με ανόητο τρόπο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη φορά, τα οκτώ τελευταία χρόνια, με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως το δέσιμο, μεταξύ των παικτών, είναι απο τα βασικά συστατικά της επιτυχίας για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Αλσατός, υπεύθυνος διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, είπε το εξής:

«Αφού παρακολούθησα αυτό το παιχνίδι, αναρωτιέμαι αν η απογοήτευση από τον χαμένο τίτλο στην Premier League έριξε την αυτοπεποίθηση της Λίβερπουλ. Ένιωσα ότι ο Σαλάχ, ο Μανέ, παίκτες που κάνουν τη διαφορά, δεν είχαν την ίδια φρεσκάδα, την ίδια αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαν να το κάνουν.

Ο Αντσελότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση. Υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα σε εκείνον και τους παίκτες του. Φαίνονται χαλαροί όταν τον αντιμετωπίζουν, ξέρει πώς να χειρίζεται αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι παίκτες έχουν σημαντική εμπειρία μαζί. Ο Κρόος ήταν εξαιρετικός, ο Μόντριτς ήταν εξαιρετικός, ο Βαλβέρδε ήταν εξαιρετικός, Καζεμίρο ήταν εξαιρετικός».

Στη συνέχεια, ο Βενγκέρ είπε πως «έχουν βιώσει τη νίκη μαζί. Ξέρουν ότι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο παιχνίδι μπορούν να το ξεπεράσουν. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό και ο Αντσελότι αξίζει τα εύσημα. Αλλά όταν υπάρχει ένα παρελθόν μαζί, δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός. Είναι μια ομάδα αστέρων που φαίνεται σαν μια ομάδα φίλων, δεν συμβαίνει πάντα έτσι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X