Εξαπατήθηκαν οπαδοί της Λίβερπουλ - Προμηθεύτηκαν πλαστά εισιτήρια για τον τελικό!

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ με την υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλοι της Λίβερπουλ ετοιμάζονταν να δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του Champions League, στο Παρίσι (28/05, 22.00), κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μάλλον θα μείνουν με το όνειρο, καθώς αγόρασαν –όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- πλαστά εισιτήρια.

Ομάδα οπαδών των «Reds» προμηθεύτηκε τα εισιτήρια της διαδικτυακά, στην τιμή μάλιστα των 1.000 λιρών, αλλά διαπίστωσαν τελευταία στιγμή, ότι τα «μαγικά» χαρτάκια για τον τελικό είναι πλαστά.

«Αγοράσαμε 19 εισιτήρια, οπότε ξοδέψαμε 19.000 λίρες. Στην αρχή φαινόταν νόμιμο, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Περίπου στις 23:00 χτες το βράδυ ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ και το τηλέφωνό μου είχε τρελαθεί καθώς με έπαιρναν οι φίλοι μου για να με ενημερώσουν. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω με αυτούς που προμηθεύτηκα το εισιτήριο και μου έβγαζε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Εκεί τρελάθηκα…»,αναφέρει ο Ρέι Μακντόναλντ, φίλος της Λίβερπουλ που μαζί με άλλους οπαδούς αγόρασαν τα πλαστά εισιτήρια.

Ο ίδιος προσπάθησε, μάλιστα, να έρθει σε επαφή με αυτούς που του προμήθευσαν τα εισιτήρια, χωρίς φυσικά να έχει κάποια τύχη. Ο αριθμός τηλεφώνου δεν λειτουργούσε, ενώ είχε διαγραφεί και ο λογαριασμός Twitter που προώθησε τα εισιτήρια.  Ο Μακντόναλντ μάλιστα ανέφερε ότι περίπου ακόμη, 50 φίλοι της Λίβερπουλ εξαπατήθηκαν, ανεβάζοντας τον αριθμό των «Reds» που έπεσαν θύματα και προμηθεύτηκαν πλαστά εισιτήρια.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X