Ευλογιά των πιθήκων: Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε - Συναγερμός για το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Ευλογιά των πιθήκων: Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε - Συναγερμός για το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καμπανάκι» σήμανε χθες στις υγειονομικές αρχές, λόγω του πρώτου ύποπτου κρούσματος της ευλογιάς των πιθήκων.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη για την απότομη αύξηση των κρουσμάτων της «ευλογιάς των πιθήκων» και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας πως αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο, χτες (21/5) την Ελλάδα εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα. Πρόκειται για Βρετανό τουρίστα, 29 χρόνων, που είχε ταξιδέψει στην Κεφαλονιά μαζί τη σύντροφό του για διακοπές.

O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Open, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», σημείωσε πως μπορεί τελικά ο άνθρωπος αυτός απλά να έχει ανεμοβλογιά. Μάλιστα σημείωσε πως ο ασθενής έχει έντονα συμπτώματα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παναγής Καππάτος, σημείωσε πως πρόκειται για έναν Ρουμάνο ο οποίος μένει μόνιμα στη Βρετανία. «Οι γιατροί του απομόνωσαν άμεσα και ενημέρωσαν τον Σωτήρη Τσιόδρα», είπε.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ευλογιά των πιθήκων

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X